Dobrodošli na službenu stranicu Total Trade d.o.o., kompanije koja je svojom dugogodišnjom tradicijom i predanošću stekla reputaciju jednog od lidera u BiH u oblasti trgovine rezervnim dijelovima, pneumaticima, motornim uljima i mazivima za sve vrste vozila, traktore i poljomehanizaciju.

Naša priča započela je davne 1988. godine, a danas s ponosom možemo reći da smo postali prepoznatljivi među klijentima kao pouzdan i kvalitetan partner. Svoje povjerenje smo zaslužili pružanjem vrhunske usluge, kontinuiranim radom na unapređenju kvaliteta poslovanja te prepoznatljivim pristupom koji stavlja zadovoljstvo naših kupaca na prvo mjesto.

Ukupno imamo 86 stručno osposobljenih i edukovanih radnika koji sa strašću obavljaju svoje zadatke. Naš tim je naša snaga, a kroz međusobnu podršku i saradnju postižemo izvanredne rezultate. Svaki član našeg tima je predan i posvećen pružanju vrhunske usluge, kako bi vaše potrebe bile ispunjene na najbolji mogući način.

Total Trade d.o.o. ima 7 poslovnica u 6 gradova i to:
Doboj: centrala, veleprodaja, maloprodaja i servisu dobojskom naselju Bare, te maloprodaja u gradu u ulici Ćuprijska br. 12
Banja Luka: veleprodaja i maloprodaja u Banjaluci
Prnjavor: maloprodaja
Bijeljina: maloprodaja i servis
Teslić: maloprodaja i servis
Istočno Sarajevo: maloprodaja i servis

U Total Trade-u ne samo da nudimo visokokvalitetne rezervne dijelove, pneumatike, motorna ulja i maziva, već i stvaramo dugoročne partnerske odnose s našim klijentima. Vaše povjerenje je naš najveći motivator i obaveza, zbog čega se kontinuirano razvijamo i prilagođavamo novim tehnologijama i trendovima.

Hvala vam što ste posjetili našu stranicu. Ukoliko imate pitanja, želimo vam obećati da ćemo biti tu da vam pružimo vrhunsku podršku i rješenja koja odgovaraju vašim potrebama. Total Trade d.o


Kontakt podaci svih poslovnica Total Trade

 
Pronađite poslovnice Total Trade na mapi

Generalni smo zastupnik za Cultor pneumatike(bivša RumaGuma), te direktni uvoznici rezervnih dijelova: Febi, Topran, Victor Reinz, Airfren, FAD, Fadip, Sampa, Mahle, Cobest, Diesel Technic, Ruen, NK, MetalCaucho, LPR, Lada, Coram, Frap, AMA, PDM, Sachs, Ursus, LUK, Teleoptik gasna oprema, Zetor, Yenmak, Walker, Waeco, Bilstein, Schomacker, Lampa, Bosch, Mann i Unico filteri, INA, ulja: Divinol, Total, Shell, Castrol, Adeco, Bosch, akumulatora: Silver Horse, guma: Goodyear, Sava, Fulda, Michelin, Tigar, BfGoodrich, Trayal, Mitas i Kormoran.

Naša misija je graditi i održavati dugoročne odnose sa klijentima i partnerima nudeći sigurnost u našoj kompaniji sa jedinstvenom ponudom i stalnim usavršavanjem i edukacijom prodavaca te konstantnim prilagođavanjem potrebama kupaca.

 Total Trade uprava